رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۷ تیر ۱۳۹۸

کیک شکلاتی خیس - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک شکلاتی خیس

Loading the player...

 مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس:

 تخم مرغ 3 عدد، آرد 2 پیمانه، شیر – روغن مایع و شکر هر کدام 5/1 پیمانه، پودر کاکائو نصف پیمانه، قهوه دم کرده غلیظ 1 قاشق چای خوری، بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری، وانیل به میزان لازم.

طرز تهیه ی کیک شکلاتی خیس:

ابتدا سس شکلات را آماده می کنیم و برای این کار شکر، پودر کاکائو، شیر، وانیل، روغن مایع و قهوه دم کرده را درون هم زن ریخته و حدود 3 دقیقه هم می زنیم. یک پیمانه از سس را برداشته و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را یکی یکی به هم زن در حال کار اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مایه اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم می زنیم. قالب را با روغن جامد چرب کرده، آرد می پاشیم و سپس تمام آرد را می تکانیم. مایه را درون قالب ریخته و درون فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد. سپس درون قالب کیک داغ را برش زده و سس شکلاتی را روی تمام سطح آن می ریزیم. کیک شکلاتی خیس خوشمزه ما آماده است.

Wet Chocolate Cake

The ingredients for making wet chocolate cake

Egg three, flour two measure, milk, liquid oil, and sugar together 1 / 5 measures, cacao powder half of measure, dark coffee one tea spoon, baking powder one spoon, vanilla

How to make wet chocolate cake: You should at first prepare chocolate sauce and pour the materials like sugar, cacao powder, milk, vanilla, oil, and coffee into mixer and mix for 3 minutes. Then you can take one measure of sauce and put aside. You can add eggs one by one and mix them for 5 minutes. After that you can add gradually flour and baking powder and mix together in circle form. Then you can oily the form and put in cooking stove for 45 minutes.  After that your delicious chocolate cake would be ready



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
آموزش غذا های محلی هم بزارید غذا های سنتی فارس،... بهرام ۱۳۹۵/۰۱/۲۴ ۱۱:۰۲

بهرام
آموزش غذا های محلی هم بزارید غذا های سنتی فارس، شیرینی ها و نان های محلی
-1 (3 آرا)
پست شده در ۱۳۹۵/۰۱/۲۴ ۱۱:۰۲