رونق تولید ملی | دوشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

مشته کباب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مشته کباب

Loading the player...

دانلود

مواد اوليه:
گوشت چرخكرده ٥٠٠گرم
پياز سه عدد
لپه ١٥٠گرم
پودر گردو ١٠٠گرم
شيره ٣قاشق سوپ خورى
سركه ٣قاشق سوپ خورى
نمك،فلفل،آردنخودچى،زردچوبه  و روغن به ميزان لازم

روش پخت
لپه را با 1 عدد پياز خرد شده بپزيد، سپس 1 عدد پياز ديگر را ريز كرده، به گوشت اضافه كنيد. بعد لپه و پياز پخته شده را 2 بار چرخ كرده و يك بار ديگر نيز گوشت را به آن اضافه كرده  و چرخ نماييد تا كاملا مايه صاف و يك دست شود، بعد نمك، فلفل و زردچوبه آن را اندازه كنيد( در صورتي كه مايه رقيق بود1 قاشق سوپخوري آرد نخودچي به آن اضافه كرده ورز دهيد، در غير اين صورت نيازي به آرد نخوچي نمي باشد.) سپس گلوله هاي كوچكي ازمخلوط گوشت برداشته و در كف دست همانند تصوير حالت دهيد و در روغن داغ شده سرخ نماييد، بعد شيره انگور را با 1 پيمانه آب رقيق كرده  و از صافي رد كنيد و درون ظرفي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا كم كم بجوشد، سپس سركه را به آن اضافه كنيد تا مايه غليظ و سس مانندي به دست آيد بقيه پياز را ريز خرد كنيد و با كمي روغن تفت داده و آن را همراه با پودر گردو به سس اضافه كنيد. بعد گلوله هاي گوشت سرخ شده را در ظرفي گذاشته و سس آماده شده را روي آن بريزيد و سرو نماييد.