رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۷ تیر ۱۳۹۸

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی

Loading the player...

مواد لازم: گوشت چرخ کرده – 180 گرم پیاز کوچک – 1 عدد آرد گندم – 2 قاشق چایخوری آب گوشت – 2/3 پیمانه سبزیجات معطر خشک – 1/4 قاشق چایخوری سیب زمینی – 80 گرم کره – 15 گرم شیر – 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی – 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل – به میزان لازم پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده در یک تابه نچسبی حرارت داده تا گوشت سرخ شود. آرد و رب گوجه فرنگی را همراه با آبگوشت، سبزیجات معطر و نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و در تابه را بسته و به مدت نیم ساعت می گذاریم مایه گوشت بپزد در این فاصله چندباری مایه گوشت را هم می زنیم. شیر و کره و سیب زمینی را بصورت پوره سیب زمینی تهیه می کنیم، مایه گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را پوره سیب زمینی می ریزیم و یک تکه کره روی پوره سیب زمینی می گذاریم و پای گوشت و سیب زمینی را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد ( فر را از قبل گرم می کنیم ) می گذاریم تا روی سیب زمینی ها طلایی شود. پای گوشت و سیب زمینی آماده سرو می باشد.

دانلود