اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۲۴ آذر ۱۳۹۶

طرز تهیه سمبوسه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

طرز تهیه سمبوسه

Loading the player...

مواد لازم: نان لواش – 1 بسته سیب زمینی درشت – 3 عدد گوشت چرخ كرده – 350 گرم جعفری خرد شده – 100 گرم پیاز – 1 عدد نمك ، فلفل ، زردچوبه ، روغن مایع و رب گوجه – به میزان لازم----- پیاز را در روغن سرخ كرده كمی زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه كرده و تفت می دهیم سپس گوشت ، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط می كنیم و حرارت را كم كرده تا گوشت سرخ شود. سیب زمینی آبپز شده را نگینی خرد كرده و روی گوشت می ریزیم . جعفری ها را ریز خرد می كنیم و به مواد اضافه می نماییم و از روی حرارت بر میداریم. نان لواش را به صورت مستطیل برش زده (طول بیش از 2 برابر عرض) و از مواد سمبوسه در گوشه مستطیل می ریزیم و عرض مستطیل را روی طول می گذاریم تا به شكل مثلث بشود و مثلث را تا كرده و روی مابقی نان می گذاریم و به شكل مثلث در می آوریم و قسمت اضافه را داخل سمبوسه می گذاریم تا مواد سمبوسه بیرون نریزد.

دانلود