تخفیف 50 درصدی اغلب شهرک های صنعتی کشور - نمایش محتوای خبر
تخفیف 50 درصدی اغلب شهرک های صنعتی کشور
شیراز/خبرگزاری صداوسیما/اقتصادی

تخفیف 50 درصدی اغلب شهرک های صنعتی کشور
زمین های بیشتر شهرک های صنعتی کشور امسال برای حمایت از صنعتگران و سرمایه گذاران با 50 درصد تخفیف عرضه می شود .
علی یزدانی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سفر به استان فارس با اعلام این خبر افزود : همچنین نخبگان، شرکت های دانش بنیان وایثارگران از تخفیف 10درصدی زمین های شهرک های صنعتی برخوردارند.
وی افزود: در صورت بهره برداری از واحدهای صنعتی در این زمین ها درمدت یک سال نیز سرمایه گذاران از 10 درصد تخفیف برخوردار می شوند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس دستورالعمل جدید واگذاری زمین و بهره برداری از واحدهای صنعتی شهرکها و نواحی صنعتی کشور، برخلاف سال های گذشته که حق انتفاع زمین در شهرک های صنعتی به صورت هر سه ماه افزایش می یافت در دستورالعمل جدید قیمت حق انتفاع در طول سال ثابت است و تغییر نمی کند.
یزدانی با اشاره به وجود 948 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور گفت: از این تعداد در 787 شهرک صنعتی واگذاری زمین به متقاضیان انجام می شود و در سال 95 با هدف حمایت بیشتر از سرمایه گذاران افزایش قیمت حق انتفاع در بیش از 500شهرک صنعتی نخواهیم داشت.
مطالب مرتبط:
-
تسریع در واگذاری زمین به متقاضیان شهرکهای صنعتی فارس
-
اختصاص 16 هزار میلیارد تومان اعتبار برای فعال سازی صنایع
-
بهره برداری از 2 هزار واحد صنعتی نیمه تمام در شهرکهای صنعتی کشور
-
برداشت گل
-
علام مهلت بیمه محصولات کشاورزی در فارس
-
مشکلات کشاورزان قیر کارزین
-
امکان استفاده واحدهای صنعتی مشکل دار
-
افزایش 25 درصدی خرید تضمینی گندم
-
ناحیه صنعتی سپیدان 3آماده جذب سرمایه گذاران