جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

افزایش 42 درصدی تولید گوشت بوقلمون در فارس - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 42 درصدی تولید گوشت بوقلمون در فارس

شیراز/خبرگزاری صدا و سیما /اقتصادی

افزایش 42 درصدی تولید گوشت بوقلمون در فارس

شیراز / خبرگزاری صدا و سیما / اقتصادی

 تولید گوشت بوقلمون در فارس 42 درصد افزایش یافت .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: بیش از 400 تن گوشت بوقلمون در یک سال گذشته در استان تولید شده که نسبت به سال قبل از آن 42 و 8 دهم درصد افزایش داشته است .

ستوده افزود : 9 واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید سالانه 48 هزار قطعه در استان فارس فعال است .

تنوع آب و هوایی و شرایط مساعد پرورش طیور موجب تبدیل فارس به یکی از مناطق مستعد پرورش ماکیان شده است.

بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک، و فسفر موجود در آن چهار برابر میگو است.

بوقلمون انواع ویتامین B را دارد و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.

به طور متوسط از هر بوقلمون 10 تا 12 کیلوگرم گوشت قرمز تولید می شود.