ارزیابی نظرات مردم در اجرای طرح های عمرانی شهرداری شیراز - نمایش محتوای خبر
ارزیابی نظرات مردم در اجرای طرح های عمرانی شهرداری شیراز
شیراز/خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی

شیراز / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی
طرح های عمرانی حوزه های فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز با توجه به نیازهای مردم اجرا می شود .
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز در نشست هم اندیشی با شهردار و کارکنان منطقه 5 شهرداری شیراز گفت : با اجرای طرح اتاف ( ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی ) در شهرداری شیراز ، قبل از اجرای هر طرح عمرانی در حوزه فرهنگی با نظرسنجی از مردم ، نیازهای آن ها بررسی و بر اساس آن تصمیم گیری می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد فرخ زاده با اشاره به نام گذاری امسال به نام دولت و ملت ؛ همدلی و همزبانی افزود : نیاز سنجی مردم و توجه به خواسته های آن ها از مصادیق اصلی همدلی و همزبانی مردم و مسئولان است .
وی با بیان اینکه طرح های فرهنگی ، اجتماعی و عمرانی برای افزایش رفاه و خدمت رسانی بهتر به شهروندان اجرا می شود ، گفت : کاربری برخی از طرح های عمرانی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز با ارزیابی نظرات مردم مناطق دهگانه شهرداری شیراز تغییر کرده است .
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز با بیان اینکه مسئولان برای همدلی با مردم باید با آنها هم زبان باشند ، گفت : مسئولان فقط با آگاهی از نیازها مردم می توانند به خواسته های آنها جامه عمل بپوشانند و انتظار این است که مردم هم با درک محدودیت ها و اولویت بندی نیاز ها در اتخاذ تصمیم گیری صحیح مسئولان را یاری دهند .
محمد فرخ زاده با بیان اینکه مردم در صورت آگاهی با وظایف دستگاهها بهتر می توانند مطالبات خود را از مسئولان پیگیری کنند ؛ افزود : ارائه گزارش عملکرد مسئولان به مردم علاوه بر شفاف سازی و اطلاع رسانی موجب آشنایی بیشتر مردم با وظایف دستگاه های مختلف و افزایش همکاری بین مردم و مسئولان می شود .
وی تصریح کرد : ساخت سالن توپی و غیر توپی پایداری ، سرای محله و یالن تیراندازی کوشک میدان ، توسعه کتابخانه پارک مطهری و پارک حجاب ، محوطه سازی اطراف حرم امامزاده سید محمد از جمله طرح هایی است که در تفاهم نامه معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز و شهرداری منطقه پنج اجرا شده است .
قاسم اکبری شهردار منطقه پنج شهرداری شیراز نیز در این جلسه با قدردانی از معاونت فرهنگی شهرداری شیراز برای همکاری در اجرای طرح های ورزشی ، فرهنگی و گردشگری در این منطقه گفت : این معاونت در سالهای اخیر اقدامات فرهنگی مناسبی در منطقه پنج شهرداری شیراز اجرا کرده که با استقبال مردم این منطقه مواجه شده است .