نمایش محتوای صدا
محتوا با برچسب امام حسین.
تکیه
تکیه
تهیه کننده : محسن قاسم زادگان
گوینده: ورهرام قطب جهرمی
گزارشگر : طیبه زارع
صدابردار: امین فخارپور
دستیار تهیه و هماهنگی: کاوه جهان پناه و خوشبویی
مطالب مرتبط:
اینجا کربلاست
اینجا کربلاست
ویژه برنامه اینجا کربلاست به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی از رادیو فارس پخش گردید.
تهیه کننده: رضا شامخی
گوینده: آرش جمال الدینی
نویسنده: هاجر کوشکی
دستیار تهیه: روشنک حق نگهدار
گزارشکر: احسان کیانی
صدابردار: صدابرداران پخش
مطالب مرتبط:
لب تشنگان عشق
لب تشنگان عشق
مطالب مرتبط:
چهار پرده اشک
چهار پرده اشک
تهیه کننده: حمید رضا پور علی محمد
گویندگان: الهه شیرازی و صمد واعظ
بازیگران: سمیرا مولودی، رضا چهره نگار، مهرداد نعمت اللهی و بهنام ثمرده
مطالب مرتبط:
636712324648355054-1.jpg
شب های شیدایی
شب های شیدایی
تهیه کننده: فاطمه وکیلی
دستیارتهیه: الهه شیرازی
گوینده: مریم محمدیان
نویسنده: فرنوش جعفری
گزارشگران: کیانی و زارع
صدابرداران: صدابرداران پخش
مطالب مرتبط:
1418984331.png
خورشید بر نیزه
خورشید بر نیزه
تهیه کننده وکارگردان: مرتضی رضایی
کارگردان هنری: علی ثابت، مشاورکارگردان و برنامه ریز: افشین محمودی
صدابردار: مسعود شیخی، مدیرتولید: عبدالله چراغی
بازیگران: رحیم هودی، محمد کاظم ناصری، علی رضا جهان دیده، مرتضی محمدی، سید امین هاشمی،
علی رضا موسوی، حسن صفایی، لیلا کشاورز
منشی صحنه: زهرا حسن زاده
مجموعه نمایشی خورشید برنیزه در 10 قسمت 20 دقیقه ای ویژه ماه محرم امسال با همکاری هنرمندان تئاتر وتلویزیون شیراز در سیمای مرکز فارس تهیه وتولید و بیش از 25 بازیگر در آن ایفای نقش می کنند.
در این مجموعه سعی شده است ازهنرهای نمایشی مانند تعزیه، نقالی، پرده خوانی، چاوش خوانی، روضه خوانی و... که از عاشورا و کربلا الهام گرفته اند استفاده شود.
صحنه های امان نامه آوردن شمربرای حضرت عباس (ع)، گودال قتل گاه، میدان رفتن حضرت قاسم وعلی اکبر علیهم السلام، خیمه گاه ابن سعد، بارگاه یزید و خطبه حضرت زینب (س) از جمله روایت های معتبر و مستندی هستند که 10 تابلو نمایشی بر اساس آنها نوشته و ساخته خواهد شد.
مطالب مرتبط:
مشاعره آیینی
مشاعره آیینی
مشاعره آیینی ویژه اربعین با موضوع حضرت امام حسین (ع) و حماسه های عاشورا از رادیو فارس به علاقمندان تقدیم می شود.
در این برنامه که از شنبه تا چهارشنبه ساعت 18:45 به مدت 15 دقیقه از صدای مرکز فارس پخش می شود، شرکت کنندگان با خواندن اشعار مختلف درباره قیام عاشورا و مقام و منزلت امام حسین علیه السلام بایکدیگر به رقابت می پردازند.الهام کشوری تهیه کنندگی وامیرهمایون یزدان پور گویندگی برنامه را بر عهده دارند.
تهیه کننده: کشوری
صدابردار: هاشمی
مطالب مرتبط:
روز شمار محرم الحرام سال 61 هجری قمری
روز شمار محرم الحرام سال 61 هجری قمری
اول محرم الحرام سال 61 هجری قمری
گروهی از اهل کوفه در این منزلگاه خیمه زده بودند. حضرت از آنها پرسید: آیا به یاری من می آیید؟ بعضی گفتند: دل ما رضایت به مرگ نمی دهد و بعضی دیگرگفتند: ما زنان و فرزندان زیادی داریم. مال بسیاری از مردم نزد ماست و خبر از سرنوشت این جنگ نداریم، لذا از یاری تو معذوریم.
* حضرت به جوانان امر کرد که آب بردارند و شبانه حرکت کنند. امام(ع)همانگونه که سوار بر مرکب بود، مختصری به خواب رفت. پس از بیداری کلمه ی استرجاع(انا لله و انا الیه راجعون) را تکرار می کرد.« علی اکبر جلو رفت و علت را جویا شد؛ حضرت فرمود: اسب سواری جلو من در خواب ظاهر شد و گفت: این قوم شبانگاه در حرکت است و مرگ به استقبالشان می آید.» علی اکبر گفت:« پدرم! ایا ما بر حق نیستیم؟» حضرت فرمود:« سوگند به خدا که ما بر حقّیم.» علی اکبر گفت:« پس ما را باکی از مرگ نیست.» امام فرمود:« خدا تو را جزای خیر دهد.»
* حسین(ع) در این منزل به عبیدالله جعفی چنین فرمود:
پس اگر ما را یاری نمی کنی خدای را بپرهیز از این که جزو کسانی باشی که با ما می جنگد. سوگند به خدا اگر کسی فریاد ما را بشنود و ما را یاری نکند، خدا او را به رو در آتش می افکند.
دوم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
امام حسین علیه السلام در روز پنجشنبه دوم محرم الحرام سال 61 هجری به كربلا وارد شد.
عالم بزرگوار "سید بن طاووس" نقل كرده است كه: امام علیه السلام چون به كربلا رسید، پرسید: نام این سرزمین چیست؟ همینكه نام كربلا را شنید فرمود: این مكان جای فرود آمدن ما و محل ریختن خون ما و جایگاه قبور ماست. این خبر را جدم رسول خدا صلی الله علیه و آله به من داده است.
در این روز "حر بن یزید ریاحی" ضمن نامهای "عبیداللّه بن زیاد" را از ورود امام علیه السلام به كربلا آگاه نمود.
در این روز امام حسین علیه السلام به اهل كوفه نامه هایی نوشتند و گروهی از بزرگان كوفه كه مورد اعتماد حضرت بودند را از حضور خود در كربلا آگاه كرد. حضرت نامه را به "قیس بن مسهّر" دادند تا عازم كوفه شود.
اما ستمگران پلید این سفیر جوانمرد امام علیه السلام را دستگیر كرده و به شهادت رساندند. زمانی كه خبر شهادت قیس به امام علیه السلام رسید، حضرت گریست و اشك بر گونه مباركش جاری شد و فرمود:
"اللّهُمَّ اجْعَلْ لَنا وَلِشِیعَتِنا عِنْدكَ مَنْزِلاً كَریما واجْمَعْ بَینَنا وَبَینَهُمْ فِی مُسْتَقَرٍّ مِنْ رَحْمَتِكَ، اِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیيءٍ قَدیرٌ؛
خداوندا! برای ما و شیعیان ما در نزد خود قرارگاهِ والایی قرار ده و ما را با آنان در جایگاهی از رحمت خود جمع كن، كه تو بر انجام هر كاری توانایی.
سوم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
عمر بن سعد" یك روز پس از ورود امام علیه السلام به سرزمین كربلا یعنی روز سوّم محرم با چهار هزار سپاهی از اهل كوفه وارد كربلا شد.
امام حسین علیه السلام قسمتی از زمین كربلا كه قبر مطهرش در آن واقع ميشد را از اهالی نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خریداری كرد و با آنها شرط كرد كه مردم را برای زیارت راهنمایی نموده و زوّار او را تا سه روز میهمان كنند.
در این روز "عمر بن سعد" مردی بنام "كثیر بن عبداللّه" ـ كه مرد گستاخی بود ـ را نزد امام علیه السلام فرستاد تا پیغام او را به حضرت برساند. كثیر بن عبداللّه به عمر بن سعد گفت: اگر بخواهید در همین ملاقات حسین را به قتل برسانم؛ ولی عمر نپذیرفت و گفت: فعلاً چنین قصدی نداریم.
هنگامی كه وی نزدیك خیام رسید، "ابو ثمامه صیداوی" (همان مردی كه ظهر عاشورا نماز را به یاد آورد و حضرت او را دعا كرد) نزد امام حسین علیه السلام بود. همینكه او را دید رو به امام عرض كرد: این شخص كه ميآید، بدترین مردم روی زمین است. پس سراسیمه جلو آمد و گفت: شمشیرت را بگذار و نزد امام حسین علیه السلام برو. گفت: هرگز چنین نميكنم.
ابوثمامه گفت: پس دست من روی شمشیرت باشد تا پیامت را ابلاغ كنی. گفت: هرگز! ابوثمامه گفت: پیغامت را به من بسپار تا برای امام ببرم، تو مرد زشتكاری هستی و من نميگذارم بر امام وارد شوی. او قبول نكرد، برگشت و ماجرا را برای ابن سعد بازگو كرد. سرانجام عمر بن سعد با فرستادن پیكی دیگر از امام پرسید: برای چه به اینجا آمدهای؟ حضرت در جواب فرمود:
"مردم كوفه مرا دعوت كردهاند و پیمان بستهاند، بسوی كوفه ميروم و اگر خوش ندارید بازميگردم...
چهارم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
در روز چهارم محرم، عبیداللّه بن زیاد مردم كوفه را در مسجد جمع كرد و سخنرانی نمود و ضمن آن مردم را برای شركت در جنگ با امام حسین علیه السلام تشویق و ترغیب نمود.
به دنبال آن 13 هزار نفر در قالب 4 گروه كه عبارت بودند از:
1. شمر بن ذی الجوشن با چهار هزار نفر؛
2. یزید بن ركاب كلبی با دو هزار نفر؛
3. حصین بن نمیر با چهار هزار نفر؛
4. مضایر بن رهینه مازنی با سه هزار نفر؛
به سپاه عمر بن سعد پیوستند.9 بهم پیوستن نیروهای فوق از این روز تا روز عاشورا بوده است.
پنجم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
1. در این روز عبیداللّه بن زیاد، شخصی بنام "شبث بن ربعی" را به همراه یك هزار نفر به طرف كربلا گسیل داد.
2. عبیداللّه بن زیاد در این روز دستور داد تا شخصی بنام "زجر بن قیس" بر سر راه كربلا بایستد و هر كسی را كه قصد یاری امام حسین علیه السلام داشته و بخواهد به سپاه امام علیه السلام ملحق شود، به قتل برساند. همراهان این مرد 500 نفر بودند.
3. در این روز با توجه به تمام محدودیتهایی كه برای نپیوستن كسی به سپاه امام حسین علیه السلام صورت گرفت، مردی به نام "عامر بن ابی سلامه" خود را به امام علیه السلام رساند و سرانجام در كربلا در روز عاشورا به شهادت رسید.
ششم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
1. در این روز عبیداللّه بن زیاد نامهای برای عمر بن سعد فرستاد كه: من از نظر نیروی نظامی اعم از سواره و پیاده تو را تجهیز كردهام. توجه داشته باش كه هر روز و هر شب گزارش كار تو را برای من ميفرستند.
2. در این روز "حبیب بن مظاهر اسدی" به امام حسین علیه السلام عرض كرد: یابن رسول اللّه! در این نزدیكی طائفهای از بنی اسد سكونت دارند كه اگر اجازه دهی من به نزد آنها بروم و آنها را به سوی شما دعوت نمایم.
امام علیه السلام اجازه دادند و حبیب بن مظاهر شبانگاه بیرون آمد و نزد آنها رفت و به آنان گفت: بهترین ارمغان را برایتان آوردهام، شما را به یاری پسر رسول خدا دعوت ميكنم، او یارانی دارد كه هر یك از آنها بهتر از هزار مرد جنگی است و هرگز او را تنها نخواهند گذاشت و به دشمن تسلیم نخواهند نمود. عمر بن سعد او را با لشكری انبوه محاصره كرده است، چون شما قوم و عشیره من هستید، شما را به این راه خیر دعوت مينمایم... .
در این هنگام مردی از بنياسد كه او را "عبداللّه بن بشیر" مينامیدند برخاست و گفت: من اولین كسی هستم كه این دعوت را اجابت ميكنم و سپس رجزی حماسی خواند:
قَدْ عَلِمَ الْقَومُ اِذ تَواكلوُا وَاَحْجَمَ الْفُرْسانُ تَثاقَلُوا
اَنِّی شجاعٌ بَطَلٌ مُقاتِلٌ كَاَنَّنِی لَیثُ عَرِینٍ باسِلٌ
"حقیقتا این گروه آگاهند ـ در هنگامی كه آماده پیكار شوند و هنگامی كه سواران از سنگینی و شدت امر بهراسند، ـ كه من [رزمندهای] شجاع، دلاور و جنگاورم، گویا همانند شیر بیشهام."
سپس مردان قبیله كه تعدادشان به 90 نفر ميرسید برخاستند و برای یاری امام حسین علیه السلام حركت كردند. در این میان مردی مخفیانه عمر بن سعد را آگاه كرد و او مردی بنام "ازْرَق" را با 400 سوار به سویشان فرستاد. آنان در میان راه با یكدیگر درگیر شدند، در حالی كه فاصله چندانی با امام حسین علیه السلام نداشتند. هنگامی كه یاران بنياسد دانستند تاب مقاومت ندارند، در تاریكی شب پراكنده شدند و به قبیله خود بازگشتند و شبانه از محل خود كوچ كردند كه مبادا عمر بن سعد بر آنان بتازد.
حبیب بن مظاهر به خدمت امام علیه السلام آمد و جریان را بازگو كرد. امام علیه السلام فرمودند: "لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ"
هفتم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
1. در روز هفتم محرم عبید اللّه بن زیاد ضمن نامه هایی به عمر بن سعد از وی خواست تا با سپاهیان خود بین امام حسین و یاران، و آب فرات فاصله ایجاد كرده و اجازه نوشیدن آب به آنها ندهد.
عمر بن سعد نیز بدون فاصله "عمرو بن حجاج" را با 500 سوار در كنار شریعه فرات مستقر كرد و مانع دسترسی امام حسین علیه السلام و یارانش به آب شدند.
2. در این روز مردی به نام "عبداللّه بن حصین ازدی" ـ كه از قبیله "بجیله" بود ـ فریاد برآورد: ای حسین! این آب را دیگر بسان رنگ آسمانی نخواهی دید! به خدا سوگند كه قطرهای از آن را نخواهی آشامید، تا از عطش جان دهی!
امام علیه السلام فرمودند: خدایا! او را از تشنگی بكش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار نده.
حمید بن مسلم ميگوید: به خدا سوگند كه پس از این گفتگو به دیدار او رفتم در حالی كه بیمار بود، قسم به آن خدایی كه جز او پروردگاری نیست، دیدم كه عبداللّه بن حصین آنقدر آب ميآشامید تا شكمش بالا ميآمد و آن را بالا ميآورد و باز فریاد ميزد: العطش! باز آب ميخورد، ولی سیراب نميشد. چنین بود تا به هلاكت رسید.
شکوه یاران ( عبدالرحمن بن عبد رب انصاری )
شکوه یاران ( عبدالرحمن بن عبد رب انصاری )
این برنامه در 80 قسمت 3 تا 5 دقیقه ای با ساختار موشن گرافیک در شبکه فارس تهیه و تولید شده است.
مطالب مرتبط:
شب های شیدایی
شب های شیدایی
شب های شیدایی برنامه ای است با ساختار ترکیبی-نمایشی از روز اول تا سیزدهم ماه محرم ساعت 18:35 به مدت 90 دقیقه از صدای مرکز فارس پخش می شود.
آیتم های برنامه عبارتند از:
گزارش: گزارشگران از تمامی نقاط استان فارس همچنین سایر استان ها گزارش تهیه و پخش می کنند.
گفتگو با خبرنگاران آزاد:خبرنگاران آزاد شهرستان های استان فارس درباره آداب و آئین های محلی و مراسم ویژه ماه محرم به بیان دیدگاه های خود و مردمان مناطق مختلف استان فارس می پردازند.
نمایش: قطعه نمایشی کوتاهی با موضوعات مختلف اجتماعی ویژه ایام محرم با لهجه شیرازی اجرا می شود.
گفتگو با پیر غلامان: گزارشگر برنامه با مداحان و پیرغلامان اهل بیت علیهم السلام گفتگو می کند و دیدگاه های این عزیزان در رابطه با عزاداری سرور و سالار شهیدان بیان می شود.
کارشناس برنامه: کارشناس مذهبی درباره عاشورا و درس هایی که می توان از آن گرفت برای شنوندگان صحبت می کند.
محرم ایرانی: به عزاداری و آداب و رسوم آن در مناطق مختلف ایران اسلامی پرداخته می شود.
در فواصل برنامه مداحی و موسیقی های مناسب ایام محرم و همچنین تلفن های مردمی که درباره ی ایام ماه محرم است پخش می شود.
پل ارتباطی مخاطبان با این برنامه سامانه پیامکی30007110 و تلفن09170202500 می باشد. علاقه مندانی که می خواهند با این برنامه ارتباط برقرار نمایند و مسائل و نقطه نظرات خود را با برنامه در میان بگذارند می توانند از طریق این پل ارتباطی با برنامه ارتباط برقرار کنند.
تهیه کننده: محسن قاسم زادگان
گویندگان: ابراهیم زاده، قطب جهرمی
نویسنده: جعفری
صدابردار: پدرام قنبری
قیس بن مسهر صیداوی
قیس بن مسهر صیداوی
شب های شیدایی
شب های شیدایی
برنامه شب های شیدایی با ساختار ترکیبی-نمایشی از روز اول تا سیزدهم ماه محرم ساعت 18:35 به مدت 90 دقیقه از صدای مرکز فارس پخش می شود. این برنامه ویژه ماه محرم است و در آن درباره فرهنگ بومی، آداب و رسوم عزاداری و نذر و نیاز صحبت می شود. آیتم های برنامه عبارتند از: گزارش: گزارشگران از تمامی نقاط استان فارس همچنین سایر استان ها گزارش تهیه و پخش می کنند. گفتگو با خبرنگاران آزاد:خبرنگاران آزاد شهرستان های استان فارس درباره آداب و آئین های محلی و مراسم ویژه ماه محرم به بیان دیدگاه های خود و مردمان مناطق مختلف استان فارس می پردازند. سریال مختار نامه: برشی از سریال مختارنامه پخش می شود و سپس گوینده برنامه درباره قطعه پخش شده با شنوندگان گفتگو می کند. نمایش: قطعه نمایشی کوتاهی با موضوعات مختلف اجتماعی ویژه ایام محرم با لهجه شیرازی اجرا می شود. گفتگو با پیر غلامان: گزارشگر برنامه با مداحان و پیرغلامان اهل بیت علیهم السلام گفتگو می کند و دیدگاه های این عزیزان در رابطه با عزاداری سرور و سالار شهیدان بیان می شود. "خطی به رنگ خون": در این بخش یک کتاب با محوریت ایام محرم معرفی می شود و قسمت هایی از آن نیز توسط گویندگان برنامه قرائت می شود. کارشناس برنامه: کارشناس مذهبی درباره عاشورا و درس هایی که می توان از آن گرفت برای شنوندگان صحبت می کند. محرم ایرانی: به عزاداری و آداب و رسوم آن در مناطق مختلف ایران اسلامی پرداخته می شود. در فواصل برنامه مداحی و موسیقی های مناسب ایام محرم و همچنین تلفن های مردمی که درباره ی ایام ماه محرم است پخش می شود. |
|
مطالب مرتبط:
احادیث محرم
احادیث محرم
امام رضا عليه السلام:
كانَ أبي إذا دَخَلَ شَهرُ الْمُحَرَّمِ لا يُرى ضاحِكاً
چون ماه محرم فرا مى رسيد، كسى پدرم را خندان نمى ديد.
بحار الانوار(ط-بیروت) ج44 ، ص284
امام مهدی عجل الله تعالی :
لأَندُبَنَّكَ صَباحاً و مَساءً و لأَبكِيَنَّ عَلَيكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَماً.
هر صبح و شام بر تو گريه و شيون مى كنم و در مصيبت تو به جاى اشك، خون مى گريم.
بحار الأنوار(ط-بیروت) ج 98 - ص 238
امام سجاد علیه السلام :
رَحِمَ اللَّهُ الْعَبَّاسَ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَى وَ فَدَى أَخَاهُ بِنَفْسِه
رحمت خدا بر عبّاس! ايثار كرد و كوشيد و جان فداى برادرش كرد.
خصال ج1 ، ص68 - امالی(صدوق) ص 462
پيامبر اکرم صلی الله عليه و آله:
إنَّ لِقَتلِ الحُسَينِ حَرارَةً في قُلوبِ المُؤمِنينَ لا تَبرُدُ أبَداً.
كشته شدن حسين علیه السلام چنان داغى در دل مؤمنان است كه هرگز سرد نشود.
مستدرك الوسائل و مستنبط المسایل ج 10 ، ص 318
امام باقر علیه السلام:
اِنّ الحُسَينَ صاحِبَ كَربَلا قُتِلَ مَظلوما، مَكروبا عَطشانا، لَهفانا فآلَى اللّهُ عَزَّوَجلّ عَلى نَفسِهِ اَن لا ياتيَهُ لَهفانٌ و لا مَكروبٌ و لا مُذنِبٌ و لا مَغمومٌ و لا عَطشانٌ و لا مَن بِهِ عاهَةٌ ثُمَّ دَعا عِندَهُ و تَقَرَّبَ بِالحُسَينِ بنِ عَلىٍّ علیه السلام اِلَى اللّهِ عَزَّوَجَلَّ إلاّ نَفَّسَ اللّهُ كُربَتَهُ وَ اَعطاهُ مَسأَلَتَهُ و غَفَرَ ذَنبَهُ وَ مَدَّ فى عُمُرِهِ وَ بَسَطَ فى رِزقِهِ فَاعتَبِروا يا اُولـِى الاَبصار؛
حسين، بزرگ مرد كربلا، مظلوم و رنجيده خاطر و لب تشنه و مصيب زده به شهادت رسيد. پس خداوند، به ذات خود، قسم ياد كرد كه هيچ مصيبت زده و رنجيده خاطر و گنهكار و اندوهناك و تشنه اى و هيچ بَلا ديده اى به خدا روى نمى آورد و نزد قبر حسين علیه السلام دعا نمى كند و آن حضرت را به درگاه خدا شفيع نمى سازد، مگر اينكه خداوند، اندوهش را برطرف و حاجاتش را برآورده مى كند و گناهش را مى بخشد و عمرش را طولانى و روزى اش را گسترده مى سازد. پس اى اهل بينش، درس بگيريد!
مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج10 ، ص239 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 98، ص 46، ح 5
امام صادق عليه السلام :
فى فَضلِ زِيارَةِ الحُسَينِ بنِ عَلىٍّ عليه السلام وَ لَقَد حَدَّثَنى أَبى عليه السلام: أَنَّهُ لَم يَخلُ مَكانُهُ مُنذُ قُتِلَ مِن مُصَلٍّ يُصَلّى عَلَيهِ مِنَ المَلائِكَةِ أَو مِنَ الجِنِّ أَومِنَ النسِ أَو مِنَ الوَحشِ و َما مِن شَىْءٍ إِلاّ وَهُوَ يَغبِطُ زائِرَهُ و َيَتَمَسَّحُ بِهِ و َيَرجو فِى النَّظَرِ إِلَيهِ الخَيرَ لِنَظَرِهِ إِلى قَبرِهِ؛
پدرم در فضيلت زيارت حسين بن على عليه السلام فرمودند: جايگاه آن حضرت از آن زمان كه كشته شده، از فرشته يا جن يا حيوان وحشى كه بر آن حضرت درود مى فرستد خالى نيست و هر چيزى غبطه زائر آن حضرت را مى خورد و خود را به او مى مالد و در نگاه كردن به زائر امام حسين عليه السلام اميد خير دارد زيرا او به قبر امام حسين عليه السلام نگاه كرده است.
کامل زیارات ص325 - مستدرك الوسايل مستنبط المسایل ج10، ص252، ح11952
مطالب مرتبط:
phoca_thumb_l_emam-hosein (332).jpg
عشق جاویدان
عشق جاویدان
مطالب مرتبط:
عزاداری شهرستانهای استان فارس
عزاداری شهرستانهای استان فارس
ارادتمندان و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در سراسر استان فارس با برپایی مجالس عزاداری از شب اول ماه محرم درحسینیه ها، تکایا، مساجد حضور می یابند و با راه اندازی آیین های سوگواری در ماتم آل الله به عزاداری می پردازند.در مراسم های عزاداری، مداحان و روحانیون درباره فلسفه عاشورا، عبرتهای عاشورایی و شخصیت امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش به سخنرانی، مداحی و نوحه سرایی می پردازند. سیمای مرکز فارس با هماهنگی که با شهرستان های مختلف به عمل آورده هر شب علاوه بر پخش عزاداری مردم شیراز به عزاداراری دیگر شهرهای استان فارس می پردازد. پخش زنده عزاداری چندین شهر استان در هر شب یکی از نوآوری هایی بوده که سیمای مرکز فارس امسال انجام داده است. |
مطالب مرتبط:
مجلس آفتاب
مجلس آفتاب
برنامه "مجلس آفتاب" با مشارکت اداره کل اوقاف و امور خیریه در دهه ی اول محرم در دست تهیه و تولید سیمای مرکز فارس قرار دارد و هر شب از سیمای فارس پخش می شود. هدف از تهیه و تولید این برنامه ارائه الگویی مناسب برای برگزاری مجالس عزاداری ویژه محرم است. این برنامه از آیتم های سخنرانی و مداحی تشکیل شده است که در آن سخنرانان در زمینه ی امر به معروف و نهی از منکر و هدف از قیام عاشورا به ایراد سخنرانی می پردازند و مداحان اهل بیت نیز در سوگ سرور و سالار شهیدان به مداحی و نوحه سرایی می پردازند. شعر خوانی در رثای سرور و سالار شهیدان از دیگر آیتم هایی است که در این برنامه به آن پرداخته شده است. |
صدابردار: حمیدرضا محمد رضایی
کاروان نینوا
کاروان نینوا
دوباره ماه محرم از راه رسید، ماهی که وقتی میآید همه ناخودآگاه به یاد آب و عطش، ساقی وفادار و یک رنگی یاران امام حسین علیه السلام میافتیم. با آمدن ماه محرم، پیر و جوان، فقیر و غنی و در مجموع همه آحاد مردم در آن با پوشیدن لباس ماتم به اقامه عزا میپردازند به طوری که هرکس به وسع خود آنچه را که در توان دارد خالصانه به محضر حضرت اباعبدالله علیه السلام تقدیم کرده و همه تلاشش این است که مقبول درگاه الهی واقع شود. برنامه "کاروان نینوا" با ساختار کلامی-آوایی از اول تا دهم ماه محرم ساعت 22:35 به مدت 45 دقیقه از صدای مرکز فارس پخش می شود. این برنامه که ویژه ماه محرم است به پخش مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام می پردازد. این برنامه فرصت مناسبی است برای کسانی که فرصت حضور در مراسم عزاداری را از نزدیک پیدا نکرده و می توانند عزاداری سرور و سالار شهیدان را از طریق رادیو پیگیری کنند. |
گوینده : کمال سلمان پور
مطالب مرتبط:
جدیدترین تولیدات رادیو
محتوا با برچسب امام حسین.
پربيننده ترين توليدات راديو
محتوا با برچسب امام حسین.
-
تکیه
هرشب بعد از نماز مغرب و...
-
اینجا کربلاست
ویژه برنامه محرم رادیو...
-
شب های شیدایی
شب های شیدایی برنامه ای...
-
لب تشنگان عشق
هر روز ساعت 13
-
چهار پرده اشک
هر روز ساعت 15